Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Mitt Författarnamn Är: Marianne Andersson Skriven Av: Ingrid Andersson


DAGEN

DAGEN IDAG ÄR EN HELT VANLIG DAG

DAGEN ÄR IDAG

DAGEN FINNS I MIG DET ÄR BARA JAG

DAGEN FINNS UNDER MINA FÖTTER

KVÄLLEN ÄR JAG ENSAM

I MIN UNGDOM HAR JAG MINA RÖTTER

NATTEN ÄR SVART OCH KULEN

MORGONEN ÄR REGNIG OCH MULEN

SNART ÄR DU BORTA OCH EJ FINNS

MORGONEN HAR VAKNAT

SOLEN GÖMMER SINA STRÅLAR

IDAG ÄR DET EN UNDERBAR DAG

HÄR FINNS BARA JAG

SOM JUST DIG HAR SAKNAT!

 

 

 

 

 

 




Fri vers av Ingrid Andersson
Läst 296 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2015-12-13 23:49



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ingrid Andersson
Ingrid Andersson