Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Sött och men, Jag har inte tid och träffa dig och dig .....


så viktigt .

 Från den tid då jättelika moln av hat Mitt skrivande beror. Trakasserierna och springa till tak över huvudet. Vem kunde ha ord till pressen då? Kan också välja från någon part eller tal. Då bosatte sig och installeras likgiltighet. Varför lojaliteter om du är tvungen att spela ett helt liv av den blinda geten? Utan medborgerliga rättigheter, vitvaror ditt land. ”Man kommer till himlen inte till Jesus sade en tant från Jehova” Så varför man skall vända då den andra kind eller sida av rumpan? Villkor för flerspråkig poet publicist: rumänska, svenska och engelska, Sorglig brist på tid för att kunna kommunicera direkt med människor. Upp för att hjälpa dem att integrera.

Svart på Vitt .

Där vid ursprunget till idiom, lukt och verkade slets från spontan uppriktighet. Men vad är på väg och vår blomning en gång om året. När alla tankar goda och dåliga människor samlas i solidaritet i krigs jacka. Rädsla för en större nörd? Detta är den magiska månaden när var och en återupplever maj efter god förmåga, utbildning och dess principer. Glöm inte leva på ett respektabelt sätt och visdom, Det är bara dit liv här och nu!




Fri vers (Fri form) av Jeflea Norma, Diana. VIP
Läst 203 gånger
Publicerad 2014-05-17 08:31



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jeflea Norma, Diana.
Jeflea Norma, Diana. VIP