Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mor jublar

Mor,
ja hon jublar
för varje tugga
dina tänder kan
förmå sig att
skaka ihop

tror att
alla känslor är
tvådimensionella,
att en knäckebrödsmacka
endast går att dela
på mitten

vet att
skulden sitter i något
tankenödvändigt,
känner den
melondoftande hinnan
leta sig genom
rensade kakaoburkar

önskar att
du kunde börja
klunka för
törstens skull,
vill
nära dig med
moln
som hon regelbundet
knycker
från himlavalvet.




Fri vers (Fri form) av johannalern
Läst 256 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2014-05-18 22:00



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

johannalern
johannalern