Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Min första tår på år

En förtryckt tanke
En gammal kär vän
Rörde min hud
Stanna min tid
Log med ögon
Log med mun
En trygghetens far
En kärlekens mor
Släppte in mig
Än en gång
Så länge sen
Så långa dar
Jag vill krypa upp
I dess famn
Gömma mig
Vänta där
Stanna där
Jag vill bygga bo
Av ingenting
På en enslig kind
att känna en första tår
På många många år
Fylla mitt liv



© georgmoller.se





Fri vers (Fri form) av Georg Möller
Läst 199 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2014-05-19 01:08



Bookmark and Share

  Lena Själsöga Keijser
förlösning
2014-05-27

  SpamPippiL VIP
Tårar gör oss levande. Fin känsla.
2014-05-19
  > Nästa text
< Föregående

Georg Möller
Georg Möller