Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
: farbrorn provar en haiku – formen är 17-baserad och (således) en \förnuftig… länk eller koppling mot primtalen i avhandlingen… som är (wow) [howdy] på gång. Omndejden City idag… e-middag. Okay så? Okay så.


Får försöka en annan form än föregående produkt… typ poesi :

Haikun är bättre
än mycket man har provat
som poesi-nerd.

Termen poesi
är (formellt) viktig – förstås.
Åskan går nu… oj.

Farbrorn en måndag:
Läget är inte mycket
uppåt värre… nej.

Middagen åts i…
bländande solsken?
Farbrorn håller med.

Räk-ned-os-an är
i prima form idag… yes.
3 . 14 yes.

Tydligen har min
syntes inget ärende
utöver format.

Det är banjo i
TV och trevligt värre.
Oj vad man låter.

Vä-marg:en är en
ruler. Det är en rad på
en centimeter.

Något verbose
poem bokfört en måndag.
Hexameter? Nej.

När man är igång
med matematiken: yes.
Nix är (nog) Latin.

Latin på gång… nej.
Lix är L plus ix om ej
farbrorn förstår fel.

Nu får poemet
åka ut i etern… när
klockan är åtta.

Inte åtta än.
Tämligen fånig essä,
måhända. Okay.

Det är mån enligt
datorn, en PC. Klockan
fungerar. How to

Link the song to next
är (förstås) ett bekymmer.
Rhyming works före

Verkstad… service är
en-ligt en pag-räk-na-re
i prin-ter-skräll-et.

Ojsan… klockan blev
aningen över antydd
tid… nåväl, tjosan.

Fonetiken får
mer service före kaffet.
Ingen kanelbulle.

Oväder är ett
SMHI-ärende?
Måhända med moms…

en moln faktura
utan (en enda) summa
och Letter Gothic

är en omtyckt form
i program exempel… vis
är en holländsk fisk.

Även vim får en
mening… i språket nu an-
tytt, mycket fönster.

Windows är sju och
poeterna sonettar
på webben… fryntlig.

Tecknet ÿ är en
komplettering? Troligen
emedan antytt.

Nu en rad garbage
howdy före wow ånyo
compiler might work.






Bunden vers (Haiku) av farbror zwed
Läst 168 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2014-05-19 20:24



Bookmark and Share


  farbror zwed
Du antydde fem-sju-fem (fem-sju-fem) vilket (Æ) inte aer feeeeeeeeeeeeeeeel. ELLER wronix feursteaus.
2014-05-20

  Nanna X
Denna kod syns mig vara komponerad enligt systemet 5-7-5.
2014-05-20
  > Nästa text
< Föregående

farbror zwed
farbror zwed