Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

341 eftersom = em 340 är jobbigt, mycket. Howdy etc.85321101

341 och således, en trött essä före kaffet, inget wienerbrød… ingen donut. O är inte o – naturligtvis. 0 = 30 och 1 = 31 är Ba+ [manual] standard… ingen donut ånyo, wow.

En två-rad-ing… på monitorn, just… nu? Yes… oui, förvisso. Eller: Ja. Und so weiter.

Typografiskt nog… 30 och 31 ånyo. 19 idag före (æ… Ø) 1a 1b 1c 1d 1e 1f 1A 1B 1C 1D 1E 1F 20 21 (22) 23 24 25 – paus. 27 (esc) före 28 > ( ) < 29 och eof är inte fel, wronix, förstås.

Vällingen väntar. Så får man skriva, förstås. Ba+ är ett (tämligen) [ä… Ä] simpelt program- sprog… . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . med (mycket) få funktion- er. Go före gosub och submain – ja före (innan) [before] jam före jan före början och Örjan etc. Namn före namn (navn) före Ø… Æ… å före ÅF och poesi = pi – förstås.

1
0
1

2 – summan är important, viktig… mycket.

!------------------------! !------------------------! är inte pynt? Troligen inte. ABCDE före abcde och f… funktionellt, yes. Ånyo !------------------------! !------------------------! och f… funktionellt, ånyo? Yes… oui. Lägg märke till TYPEWRITER som inte innehåller o [111] och (förstås) inte i [matematisk modell] i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i != ; – förstås.




Fri vers (Fri form) av farbror zwed
Läst 173 gånger
Publicerad 2014-05-19 21:26



Bookmark and Share


  farbror zwed
Det EOF du (nu) efterlyste = ee (ª) aer peau geaung. Men det aer troll i tang-bord-
et, idag. Meauste reda ut vad freaugan aer feaure coffee-pause(n) with do-nut-

s. ¢ (fc) 3.1415927/* ? != ? etc.
2014-05-20

  Nanna X
eof vore ju kul. Frågan är vilken hänsyn man ska ta till i-faktorn i förhållande till tidsfaktorn.
2014-05-19
  > Nästa text
< Föregående

farbror zwed
farbror zwed