Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lugnande bris.

Och blå himmel är idag,

 En sommarvapenvila.

Solen tittar frisk och vacker.

Skiner som de unga flickor barn på landet.

Solen tittar på mig genom gardinen av vita moln.

Nu ser jag solen bland fläckig som ett kinesiskt porslins ris.

 

Vit duk från en sida till mitten horisontellt.

Jag läste en bra bok på terrassen,

  detta tillstånd av komfort

Är verkligen en bonus i vardagen

 

Annars full av oro och bekymmer.

Jag läser och analyserar bland tidningarna.

  

Jag har en känsla av att något är inte längre som integrerar

 

-        Mål i överensstämmelse med sanningen.

 

Lugnande bris

  Leder mig in i ett tillstånd av dvala.

  En liten katt tupplur är oskyldig…

_____________________________________

Blue sky is today a summer truce

Sun looks healthy and beautiful.

Shining like the young girls child in the country.

  Looking at me through the curtain is white clouds

Now I see the sun among spotted as Chinese porcelain rice.

 

White cloth from one side to the middle horizontally.

I read a good book on the terrace,

  This state of comfort

Is certainly a bonus in everyday life?

 

Otherwise full of worries and troubles,

I read and analyze the papers.

  

I have a feeling that something is no longer integrates

 

  Targets consistent with the truth.

 

Comforting breeze

  Brings me into a state of torpor.

  A little cat nap and innocent.




Fri vers (Modernistisk dikt) av Jeflea Norma, Diana. VIP
Läst 336 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2014-05-20 13:26



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jeflea Norma, Diana.
Jeflea Norma, Diana. VIP