Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Min farfars dikt eller snarare aforism. Harry Brandhill heter min farfar.


Det är mycket som är bra nu

Det är mycket som är bra nu, men för lite för att vara riktigt dåligt.




Fri vers (Fri form) av Torbjörn S. Brandhill
Läst 821 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2014-05-22 14:28



Bookmark and Share


  Federico Romano
Han som fick spjutet i magen fick frågan om det gjorde ont? Bara när jag skrattar! Lite så ser jag svart humor..
2014-05-22

  Ida-Marianne
Mycket tänkvärt!
2014-05-22
  > Nästa text
< Föregående

Torbjörn S. Brandhill
Torbjörn S. Brandhill