Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
[>]


[=] KLOCKAN ÄLTAR SEKUNDER och är på väg mot 17.00 nu… wow.

[<] 17.00 ånyo… wow. SKEPTIKERN {222c}
SKEPPADE KEPS och SKEPPS- [222b]
SKOR- [222a]
POR… till ön mittemot = mt [2229]
sommaren 1912 – eller när det (nu) [2228]
var. [2227]
Den sommaren var varm? Det var den.
Den sommaren var (verkligen) varm. Ett OS
var det den sommaren? På så vis var det. OS är inte
i OSTKUSTEN = ON utan vidare
spisbröd,
fabrik,
ör.
Frimärke-
n
är till salu i lucka-
n till höger (right)
därest = dt [P] ej
i lucka-
n till vänster (left)
– detta enligt manualen, förstås.
SKEPP är en term, förstås.
PP är ett (funktionellt) bigram [tecken-
par]
i: ÄPPELBO – howdy programming poets in Sweden (Suède) eller: Zweden etc./
c./ ånyo… wow före? Howdy y y y y y y y y y y y y y y y y y y y y y y y y y y y y y y vy
kort. Ett vy kort är en yta eller area = aa (Å) förstås. Eller: feursteaus. Howdy (then… !) ånyo. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . h y p e r- t e x t. f o r m a t. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . p r o t o c o l. . . . . . . . . . . . . . . h y p o t e s.
K V A N T P O E S I
_ _ _ _ _ _ _ _ _ _
_ _ _ _ _ _ _ _ _ _
_ _ _ _ _ _ _ _ _ _
_ _ _ _ _ _ _ _ _ _
_ _ _ _ _ _ _ _ _ _
_ _ _ _ _ _ _ _ _ _
_ _ _ _ _ _ _ _ _ _
_ _ _ _ _ _ _ _ _ _
_ _ _ _ _ _ _ _ _ _
_ _ _ _ _ _ _ _ _ _
_ _ _ _ _ _ _ _ _ _
_ _ _ _ _ _ _ _ _ _
_ _ _ _ _ _ _ _ _ _
_ _ _ _ _ _ _ _ _ _
_ _ _ _ _ _ _ _ _ _
_ _ _ _ _ _ _ _ _ _
_ _ _ _ _ _ _ _ _ _
_ _ _ _ _ _ _ _ _ _
_ _ _ _ _ _ _ _ _ _
_ _ _ _ _ _ _ _ _ _

y y y y y y y y y y y y




Fri vers av farbror zwed
Läst 143 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2014-05-23 16:57



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

farbror zwed
farbror zwed