Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

DEN FÖRLORADE BARNOMSORGEN XXVIII

Barn  får  enligt  lag  inte  idka  könsligt  umgänge,
trots  att de  av naturlagsenliga  skäl  är  kåta  som
17 redan vid 11, vuxenvärlden  skrämmer barnen 
med att sådant  är en  synd och man får brinna  i
helvetet och man mister sin ryggstomme, medan
de vuxna gökar  på  i  parti  och  minut som  otro-
hetsaffärer leder till skilsmässodraman,
där  återigen  barnen utsätts för vuxnas förtryck,
inte undra på att de får bokstavsdiagnoser.

En obildad mamma som kommit på sin dotter
att som sjuåring ligga och smeka sig själv på det
allra heligaste,hemlighetsfullaste och privata  
område  på sin outvecklade kropp,tog dagen efter
sin dotter till en barnpsykiatriker och berättade  
om vad hon gjort,varvid barnpsykiatrikern lugnt
kunde konstatera att det är fullt normalt för barn
i den åldern,då det i sitt utvecklingsstadie håller
på att utforska sin kropps alla fördelar, däremot
är det högst individuellt olika beroende på deras
IQ  och  i  ert  fall tyder allt på att barnet har ett
högt IQ.

Det är förståeligt att modern var ganska chockad
av läkarens ord men svartsjuka obildade gyneko-
krater finns det i överflöd och till stor skada  för
barns naturliga utveckling, helst när det rör sig
om deras  döttrar. 

Vårdnadshavare bör akta sig väldigt noga för att
inge barnet skamkänslor för sin  naturliga utveck-
ling och låta det utvecklas på egna  initiativ vilket
stärker  barnets  självförtroende.

Hämmande och skambeläggande uppfostringstek-
nik har alltid inneburit en destruktiv och onaturlig
utveckling för barn,vilket innebär att samhället får
de monster det förtjänat.

-




Prosa av Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Läst 383 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2014-05-25 04:19



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Notarius publicus:Sten Wiking
Notarius publicus:Sten Wiking VIP