Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

JOURNALISTIKENS ARKEOLOGI

Det går aldrig att  avfärda, ingen  kommer  förbi,
och hur mycket det än spjärnas emot, drar livets
ring åt,ålderstigna och fallfärdiga,grinar evighet-
en  kall  och  tyst, dömda och glömda  i  ett lands-
tingsarkiv med lik i garderober, hundar begravda,
ugglor  i  mossen och nålar  i  höstacken, pappers-
mumier, energier som  spöken  går  igen i oavslut-
ade affärer,journalistikens arkeologer......

------




Fri vers (Fri form) av Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Läst 446 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2014-05-25 08:52



Bookmark and Share


  Notarius publicus:Sten Wiking VIP
lugnast att inte ha några grannar
2014-05-25

  Connie
Det verkar vara lättare att bli upprörd över orättvisor på andra sidan jordklotet än över vad som händer med grannen på nedre våningen.
2014-05-25
  > Nästa text
< Föregående

Notarius publicus:Sten Wiking
Notarius publicus:Sten Wiking VIP