Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Väntan på mannen.


Triangeldrama



Retar mig på
den gamla dängan,
där det sjunges:-
-"Woman needs man,
and man must have
his maid, - that
no-one can deny..."

Vem fán vill va
"the woman" i det
triangeldramat!?
Misstänker att
JAG är det! En
liten kvinna, -blåst
på Konfekten!

Får lida för att
'den andra' ska få tro
att hon har en framtid!
Fast, den är omöjlig!
Kvinnan är den
starkare och
Framtiden är - hennes!






Fri vers av Marianne Räf
Läst 128 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2014-05-27 07:51



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Vi får alla tro att framtiden är vår...
2014-05-29

    Dan Myrbeck
Nää, instämmer, det är nog inte
så lätt!
2014-05-27

    ej medlem längre
Lustigt att du hört det som ett triangeldrama. Det har aldrig jag! :)
2014-05-27

    ej medlem längre
tummen upp!
2014-05-27

  AstridElisabet
Bra! :)
2014-05-27
  > Nästa text
< Föregående

Marianne Räf
Marianne Räf