Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Nära Förlösningen?


Kristaller av Kunskap



Sprakande nyheter flyger fram i
den ljumna, violetta sommarvinden.

Efter mörkerchocken i nymånenatten
kommer ljuset som torkar mina tårar.

'Barnvakterna' sjunger för full hals,
och träden dansar, maniskt, därute.

Gullebrand ger mig mordlystna blickar
från graven, mellan färggranna draperier.

Konserverad Kunskap konsumeras och
Maggan river upp gamla sår i Minnet.

Vad vore Livet - utan Konst & Kultur?
Inget annat än bråten till en majbrasa!

Jungfrun längtar efter Mannen, så
mycket att tomheten känns explosiv!

Sommaren susar i varje nerv och
gudarna förlustar sig med iver....

Mitt tillkortakommande visar sig vara
en bred inkörsport till - Himmelen.

Jag kommer inte å sakna Drömmens Land, då
jag blir kvar i - och ett med Verkligheten!

Vinnaren suger på Framgångens karamell,
har alltid varit nära Förlösningen!






Fri vers av Marianne Räf
Läst 124 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2014-05-27 16:34



Bookmark and Share


  byggpoeten
Enligt min åsikt är det konst och kultur (tillsammans med familj/vänner) som gör livet:)
2014-05-28

    Dan Myrbeck
Mycket bra, bl a:

Vad vore Livet - utan Konst & Kultur?
Inget annat än bråten till en majbrasa!

P.S. Har publicerat tre texter idag, för ovanlighetens skull! D.S.
2014-05-27
  > Nästa text
< Föregående

Marianne Räf
Marianne Räf