Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
..men, tänk om?.....


V A N K E L M O D






















Det man gör är bäst!
*************************





han sa så , så ofta


den gamle järnhandlaren




och jag tänkte vilket nonsens.





men så återgav han



den ständigt pessimistiske

Herr vankelmodig som menade på:

- man skulle nog göra....si.


och vidare den alltid

så glada optimistiska

Fröken glader, som ansåg:

- man skulle nog göra så istället.


- - - - -


det var då jag tänkte:


han har nog rätt, Järnhandlaren:


att inte våga handla är meningslöst,


att handla är rätt

och blir det fel,

kan man alltid rätta till.



"Det man gör är bäst!"

(courtesy Iron Man).





Övriga genrer (Essä/Recension) av KYREUS of Sweden
Läst 178 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2014-05-28 15:09



Bookmark and Share


    Om
Bra!
2014-05-29

  Lehva VIP
Vilken klok järnhandlare. Och fin text:-)
2014-05-29

  Yrre VIP
Så rätt!!
2014-05-28

  Anya VIP
Precis! här fångar du något klok. Ofta säger man: "Det är tanken som räknas". Men jag vill bestämt hävda att så är inte fallet. Det är det man gör, handlingen, som är det viktigaste. jag kan ju gå omkring och tänka än det ena, än det andra men blir inget gjort....vad säger det. Tänker t ex på hur viktigt det är att säga och visa sina barn att man älskar dem.
2014-05-28

  Marita Ohlquist VIP
Tycker om!
2014-05-28

  Ingrid Trolle
Just så!
2014-05-28

  KYREUS of Sweden
(Han menade naturligtvis
aldrig- direkt
avsiktligen
onda handlingar).
2014-05-28
  > Nästa text
< Föregående

KYREUS of Sweden
KYREUS of Sweden