Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Howdy är ett (1) [formellt] objekt, yes.


Längesen en haiku bokfördes nu. Ett försök… förstås. Howdy!

Längesen gjorde
susen i en fluffig text
vars form är gnejsig.

Gnejsiga former
före granit och gabbro
en solig vecka.

Ofta är inte
frekvent, rent fysiskt. Men en
sång har nu blivit.

Solen är värme
och den är på väg ner nu.
Ljuset är gratis.

Eftersom nypon
och citron inte är ett
båda, följande.

Ett är inte två
och stavelserna måste
man greppa, förstås.

Två är inte fem
vilket vanligen är lätt
att bli enig om.

L fungerar (nu)
perfekt. Bokföring pågår?
Ett poetiskt jobb.

Matematiken
fungerar. Inga frågor
på texten, ännu.

Värst vad ett format
genererar vers – farbrorn
blir (ganska) häpen.

Även övriga
frågor är en punkt i en
agenda – förstås.

Observera en
ekorre ätande nöt
är trevligt. Nötter

är (tämligen) bra
för ekorrar. Ekorrar
är intressanta.

Fortfarande är
granen barrande och en
pepparkaka är

(förhållandevis)
fräsch – farbrorn tar en [liten]
kaffe med mjölk i.

Kontoret är en
[tämligen] tom area nu.
Fröken Janson är

semesterledig…
och fjällvandrar i
Jämtland – enligt en

anteckning intill
en (aningen) ful och trött
dator. Nu är min

poesi färdig
för webben. Verserna är
marginalställda

enligt praxis. Nog
är webben oerhört
rikt försedd med fräsch

poesi och ett
diofantiskt p
för troligtvis…

probabilitet
är inte något litet
objekt. Således

en riktig text, jo
före ja och jargong
före ja ånyo

när fågelsången
och biblioteket är
två genus – howdy.

Aningen trött vers
innehållande mycket
info – förstås. Den

trötta versen är
/bestämt… ännu ej färdig
och (wow) postad till

poetverkstaden
på The Internet
före Logga ut

och ta en kaffe
i någon typ av miljö
eller typ det ej

eller inte fel.
På The Internet
ännu en gång? Jo…

nog är det nu an…
antydda tämligen väl
bokförd poesi

där tre fjor ton och
fem ton Ni o två… tre… ej
är fel… wronix, wow.





Bunden vers (Haiku) av farbror zwed
Läst 186 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2014-05-28 20:04



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

farbror zwed
farbror zwed