Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

FÖRVANDLINGEN

Djävulen var på besök  hos grannen häromdan,
ville  utforska  hans  ömtåliga  punker och svag-
heter, grannen berättade  att det var en intelek-
tuell  boxningsmatch  där  djävulens  boxnings-
teknik  var  oförutsägbar, han  smekte med ena
handen  och  klippte  till  utan  förvarning  med
den andra,och för att värja sig insåg grannen att
enda chansen gå helskinnad ur matchen var att
bli en djävul.

                                           *




Prosa av Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Läst 435 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2014-05-30 15:44



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Notarius publicus:Sten Wiking
Notarius publicus:Sten Wiking VIP