Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skördehem

Rappad vägg och självporträtt
Havren växer på din vägg
Minnen hägrar framför mig
Är det Jakob månne säg
Kepsar dukar spritflaskor
Du ser mig drömma i viol




© georgmoller.se







Bunden vers (Annat versmått) av Georg Möller
Läst 201 gånger
Publicerad 2014-05-31 09:28



Bookmark and Share
  > Nästa text
< Föregående

Georg Möller
Georg Möller