Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tjocktarmsblues

Salta klippor rammar skyn,
tångens vänner längtar hem.
Bakom vågen dansar du,
sandens virrvarr vaggar mig.
Lungan levern tjocktarmen,
fyller kroppen med ditt vin.






© georgmoller.se





Bunden vers (Annat versmått) av Georg Möller
Läst 205 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2014-05-31 09:40



Bookmark and Share
  > Nästa text
< Föregående

Georg Möller
Georg Möller