Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bottensatsterapeuten

Jag färdas ensam i skuggan av mitt forna jag.
Jag skrattar sorgligt i lä av det som en gång var.
Hela världen är en soptipp,
ingenting är längre bra.
Natalie hon häller upp,
serverar levern varje dag.
Jag dränker mina sorger i jakt på mina svar.
Jag smiter ut när alla skrattar,
i fasadens skugga trivs jag bra.
Mina skor är täckta av förfall,
blickar dömer varje steg.
Det luktar avsky i min grannes hall,
som liten säg när gick det fel.
En arla morgon stilla hav,
du ser mig hänga i din tall.
Trots jag sökte alla svar!






© georgmoller.se






Fri vers (Fri form) av Georg Möller
Läst 219 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2014-05-31 09:52



Bookmark and Share

  Lena Själsöga Keijser
stark är denna... du skriver starka bilder vilka , berör skapar rörelse.
minns att i förfallet lever stigandet
och tallen
har många kottar

skalen öppnas blir fler tallar

och kanske är det så att vi söker svaren så intensivt att vi glömmer frågan vi ställde

smärta andas i dina ord
2014-05-31
  > Nästa text
< Föregående

Georg Möller
Georg Möller