Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dämpad

Tabletterna och spriten drömmarna raseras på en natt
Blåljusen mot intensiven dagsljuset blev plötsligt bara svart
En sång om evig kärlek spelas svagt någonstans långt bort

Simone väcker tankarna till maktlösheten över våra liv
Mössorna vantarna & pengarna betyder ingenting
Jag borde säkert ringa dig sänka garden ge dig mina ord

Maktens män förvärrar situationen
Jag gömmer mig längst bak
Dom menlösa & tomma orden
gör mig dämpad tung & svag
Om nätterna syns klara vatten långa stränder och någon tätt intill

I baksätet hörs rösterna från paret
som hittat vad dom sökt
Det syns nånting i ögonen nåt vackert ljust nåt oförstört
Jag undviker att sakna dig gjort är gjort allting har ett slut




Övriga genrer (Visa/Sångtext) av Jeson Katana
Läst 175 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2014-06-01 02:30



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jeson Katana
Jeson Katana

Senast publicerade
Dämpad
Misstag
Ytor
* Se alla