Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ytor


En till synes grå hård yta kan vara skör
Med lite känsla kan man bränna allt man rör

Det klaraste himmel kan verka blå
Men även den kan vara gjord av moln

Någons ögon kan glittra i ljusets sken
Men i samma ögon i mörkret är inget helt

Ett skratt kan låta som lyckan gör
Fram tills alla gått hem och skrattet dör

Vi är alla en del av allt






Fri vers av Jeson Katana
Läst 191 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2014-05-15 09:24



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jeson Katana
Jeson Katana

Senast publicerade
Dämpad
Misstag
Ytor
* Se alla