Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Misstag

Dig vill jag har kvar
du glider ur min hand
ingen saknar det man har
jag glömmer det ibland

Om jag saknat dig igår
när du fortfarande var här
om jag förstått allt där och då
jag är egoisten i min värld

Jag tjatade om egen tid
nu är det allt jag har
är mod att våga lämna
eller att våga stanna kvar




Fri vers av Jeson Katana
Läst 182 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2014-05-19 14:50



Bookmark and Share


    WeeGee Pakista
Bra text. Jag gillar "Ingen saknar det man har, jag glömmer det ibland". Snyggt.
2014-06-10
  > Nästa text
< Föregående

Jeson Katana
Jeson Katana

Senast publicerade
Dämpad
Misstag
Ytor
* Se alla