Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Får se vart den leder...


På en röd frekvens



På en röd frekvens
far min nakna själ.
Min blå existens
känns inte så fel!

Jag har Hopp å Tro.
Också, Kärlek finns.
Dig uti min klo - -
- - det bästa jag minns!

En narr kom till min
Undsättning, en dag.
Tog mig, varmt, i sin
famn, då jag var svag.

Ljus skiner, varligt,
på huvud och bål.
ALLT är ej farligt!
Tid skall gå i Mål!

Allt har sin verkan
på annat omkring.
Som rosa lärkan --
i Guds silverring.

På en röd frekvens
far min nakna själ.
Min blå existens
känns inte så fel!





Bunden vers (Rim) av Marianne Räf
Läst 189 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2014-06-04 19:38



Bookmark and Share


    Dan Myrbeck
Bra, särskilt slutet!
2014-06-05

  Johan Strömstedt
din verktygslåda med ord använder du på ett både inspirerande och spännande sätt!
2014-06-04
  > Nästa text
< Föregående

Marianne Räf
Marianne Räf