Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ingen rök utan eld

Jag befinner mig
under kolen
något har
börjat glöda
röksignalerna
går inte att tyda
inte för
oinvigda




Fri vers (Fri form) av Ola Rydberg
Läst 157 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2014-06-05 19:36



Bookmark and Share


  SpamPippiL VIP
Ungefär som skitprat som går från mun till mun. Inget är sant till slut. Bra Ola.
2014-06-05
  > Nästa text
< Föregående

Ola Rydberg
Ola Rydberg

Mina favoriter
den förgörande strävan