Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tillsammansflätade


Olika vägar har mötts
och krupit nära
Slingrar händer i,
ben om,
Ord fylls i ord
mjuka kurvor
Inga nedåtsluttande slalombackar
Inga strypsnaror har dragits åt
Skjortan uppknäppt,
lika ledigt som livet borde vara
i de mjuka tillsammansflätade kurvorna.







Fri vers (Fri form) av Tina-sol
Läst 129 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2014-06-06 16:29



Bookmark and Share


    ej medlem längre
..härligt flöde i dina ord...
2014-06-06
  > Nästa text
< Föregående

Tina-sol
Tina-sol