Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Förtryckt, förföljd å fylld av hat!


Denna kvinnan




Denna kvinnan, hon är
ganska konservativ,
något reaktionär!
Det gäller, dock, mitt liv!

Bryr mig föga om er
som mig brukar förtala!
Hjälper ej hur jag ber!
Ständigt får jag kvala!

Saker FEL jag har hört..?
Det vill jag ofta tro!
Fast, vem har ni förfört?
Å, påstår ni "fått nog"!

Men, jag tror vad jag vill --
å inget djävla annat!
Så, sitt, nu, bara still, -
som om Tiden stannat!

Fast, det går inte alls, -
- det tror jag ni förstår!
Vad är det för en Vals,-
- som gör att Inget går!?

Bör ta reda på allt,
som jag måste veta!
Tänker ta det, blott, kallt!
Å fienden reta!!! (HA HA!!)

Grobianer som stör --
å hindrar mej leva,
ger jag ej mkt för
i Tiden, denna skeva!

Denna kvinnan, hon är
ganska konservativ,
något reaktionär!
-Behöver: Egen kniv!






Bunden vers (Rim) av Marianne Räf
Läst 470 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2014-06-07 05:55



Bookmark and Share


    Dan Myrbeck
Självklart har vi alla rätt att ha våra åsikter.
2014-06-09

  mysing
Där satte du den..igen!
2014-06-07

  Åsa Njunjes
Ha! Svingar svärdet som träffar säkert hela vägen. Gillar!
2014-06-07

  ResenärGenomLivet VIP
Det är bra...man ska protestera när något är fel...
2014-06-07

  ULJO
Stå på dig du är en fri kvinna och kampen är din och ingen annans. Endast du vet hur du vill ha det. Bra text.
2014-06-07
  > Nästa text
< Föregående

Marianne Räf
Marianne Räf