Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sjung den sången

Skriver
om rännstenar
och nätter som
drunknar i månsken
vill döpa om mig
sätta startkablar
i min penna
binda fast den i dragkroken och säga till chauffören
att köra så in i helvete
men bromsen
sitter fast som om
min kropp
vore under maffiahot
det är svårt att simma
när man inte kan andas
svårt att skjuta utan ammunition
sjung för mig kära du
sjung i mitt öra
sjung så att cementen spricker




Fri vers (Fri form) av Ola Rydberg
Läst 215 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2014-06-07 21:30



Bookmark and Share


  dubbelve
Åh Ola, älskar verkligen denna. Redan kommenterat men värd en till. Kram!
2015-04-22

  dubbelve
Så in i helvete fint
2014-06-08
  > Nästa text
< Föregående

Ola Rydberg
Ola Rydberg

Mina favoriter
den förgörande strävan