Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
om en person som tog mitt hjärta och stampade på det men jag har förlåtit honom lite


missilen som sprängde kärleken

jag ligger i badkaret och tänker på johan med det brinnande håret
jag är ensam men jag försöker lösa det
så skägget kommer tillbaka och kittlar mig i hjärtat
du var mitt allting och jag ditt ingenting
och jag kommer ihåg vartenda ord
för du kommer alltid vara min första kärlek, min största romans

"älskling, du är magisk
snäll och fin men jag vill inte ha dig"
fram och tillbaka
hur det var rätt så som du gjorde vet jag inte men det var rätt i mitt huvud
om jag hade sparat alla tårar hade jag kunnat flytta ut på landet och vattnat mina blommor i tio år med dom
om jag hade mätt smärtan på en termometer hade den exploderat
men jag exploderade istället

promenader genom paradiset vi byggde upp
en isolerad ö bara för oss och vår kärlek
men när vattnet torkade och ön flöt ihop med civilisationen rasade allt
men jag höll fast så hårt jag kunde
fast jag höll för hårt så jag klämde dig och det gjorde ont
sen gick jag vilse i falska löften och kyssarna gjorde mig blind
så jag tappade bort mig eftersom jag inte såg
så försvann jag
och då försvann du med
och nu är ön ett militärkamp och vår kärlek sprängdes av en missil
det var vårt öde

och nu är jag ensam
men jag kan skriva om det och då du kommer tillbaka
jag längtar efter kärleken men kärleken har glömt bort mig
johan med det brinnande håret skakade min värld upp i rymden
sen försvann johan med rymdskeppet
och jag är kvar i ett vakuum av ingenting
och jag kommer inte ner på marken igen




Fri vers av hannah charlotte
Läst 235 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2014-06-08 17:16



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

hannah charlotte
hannah charlotte