Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
ångest


släpp aldrig taget om mig

vad gör du när verkligheten försvinner?
du faller
du släppte taget innan de släppte dig

för du är ingenting
verkligheten fattas inom dig
du är fantasin
påhittad
framtagen ur framtiden
abstrakt obeskrivlig

(släpp aldrig taget)

ingen kommer för dig, förgiftad av svek, mot en hård yta och krossat glas går inte att göra o-krossat - det vet alla
DE bestämde åt dig
DU lät det hända

-

blundar jag ser jag skriet
med mindre förvåning
mer ångest och skräck
mörkare
jag hör det
så jag skriker ännu mer
faller ännu hårdare

(släpp aldrig taget
då faller jag)

ingen hör
de har redan släppt
verkligheten är utom räckhåll
ser inte
hör inte

här är jag
jag räcker inte till

ångesten
igen
och så mörkret




Fri vers (Fri form) av hannah charlotte
Läst 412 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2014-12-13 19:45



Bookmark and Share


  Lehva VIP
Starkt...
2014-12-13
  > Nästa text
< Föregående

hannah charlotte
hannah charlotte