Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vara själv

Jag är alltid ensam
Ingen kommer nånsin till mig
Och om de kommer
så sitter jag och hoppas
på att de ska gå sin väg,
att de ska lämna mig ifred
Jag är alltid ensam
men aldrig är jag själv




Fri vers (Spoken word/Slam) av alcoholicsunited
Läst 146 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2014-06-12 20:57



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

alcoholicsunited
alcoholicsunited