Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

kylskåpspoesi

Hellre ledsen av poesi
än speciell på skumpa
Hellre han som älskar naken ångest
än hon som aldrig är verklig

Varför tänker han på mig efter regn?
Jag är kall, hård och trött
inte vit bomull under öppen himmel




Fri vers av alcoholicsunited
Läst 110 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2014-12-14 01:58



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

alcoholicsunited
alcoholicsunited