Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kom med mig

Kom med mig

Du är en skugga
Av ditt forna jag

Så jag gick,
bort - ner,
för ditt bröst.
Allt var så...
så tröttsamt perfekt
Jag räknade,
alla jag övergett.

Jag kände,
en ensam vän,
en hand,
på mina axlar.
Som om jag,
hörde till...

Kom med mig

Rösten sa

Kom med mig
Kom med mig
Kom med mig
Kom med mig





© georgmoller.se








Fri vers (Fri form) av Georg Möller
Läst 257 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2014-06-13 01:49



Bookmark and Share

    ej medlem längre
Orden ger ett vackert eko....som blir känslor...vackra och vemodiga.
2014-06-13
  > Nästa text
< Föregående

Georg Möller
Georg Möller