Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Minnets brunn

Det släcker din mun
Det väcker en ton
Det lockar en himmel
Det bygger ett berg
Det smeker din själ
Det river ditt hopp
Det sliter ditt hjärta
Det sover ensam
Det samlar mod
Det sover vaket
Det seglar brisen
Det dricker tårar
Ur minnets brunn





© georgmoller.se





Fri vers (Fri form) av Georg Möller
Läst 245 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2014-06-17 01:09



Bookmark and Share
  > Nästa text
< Föregående

Georg Möller
Georg Möller