Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Med Hoppets glöd intakt.


Väntans försommar



Försommarens vind
smeker mot min kind.
Ögonen de ser
det som dagen ger.
Här, sitter jag, trind,
solskensvarm å ler.

Vill icke mista
dig från min Lista.
Har strukit vissa.
Man måste dissa
somt uti kista!
Vad kan du gissa!

Vill inte, bara,
att det är Fara
för vårt sköna Liv!
Så, hos mig förbliv!
Så vi kan para
oss,- som tidsfördriv!

Älskling,- det är Vår!
Känns i mina lår -
ilningar, sköna!
Syns i det gröna
att snart nog jag får
mer Kärlek röna!





Bunden vers (Rim) av Marianne Räf
Läst 140 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2014-06-18 17:10



Bookmark and Share


    Dan Myrbeck
Härlig formulering:

Så, hos mig förbliv!
Så vi kan para
oss,- som tidsfördriv!

2014-06-19

  ResenärGenomLivet VIP
Förväntansfullt och fint...
2014-06-18

    ej medlem längre
Hoppet och sommaren. Gott!
2014-06-18
  > Nästa text
< Föregående

Marianne Räf
Marianne Räf