Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Efter en smula småprat i mejlen, sprang så plötsligt ur min penna, en text som just denna. Skrevs visserligen kring 2012 eller så, men det sägs ju att aldrig kan vara för sent ute, blott en lever o e vak en.


Dagens skitiga Rick




Var uppstår det väl sådan tid
att slå ihjäl om ej ack så blid
i själva skithusets vrå
där stund får envart skrå
lugn nog att tanken sin till vrid




Bunden vers (Limerick) av lodjuret/seglare VIP
Läst 331 gånger
Publicerad 2016-08-26 19:26



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP