Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vaken

Inatt stod tusen soldater i portarna
på morgonen försvann de in i vrårna
vid lunchtid hade en främmande armé invaderat
På kvällen befann vi oss i ett annat land
När tolvslaget slår berör du mig igen




Fri vers av LindaM
Läst 136 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2014-06-22 01:32



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LindaM
LindaM