Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Väder

Kall morgon rodnar
dag ger regnskur på regnskur
sommaren lider




Bunden vers (Haiku) av Gunnel Eriksson VIP
Läst 270 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2014-06-25 18:33



Bookmark and Share


  Jan Widströmer VIP
Kanske kan lider här tolkas dubbelt?
2014-06-25

    ej medlem längre
Tack för en fin haiku!
2014-06-25

  Anya VIP
Nästan så att morgonen skäms för vad dagen har att erbjuda och för att sommaren lider. Stort innehåll med få ord.
2014-06-25

    ej medlem längre
det var en traditionsenlig haiku, fint.
2014-06-25

    ej medlem längre
Bra haiku Gunnel!
2014-06-25
  > Nästa text
< Föregående

Gunnel Eriksson
Gunnel Eriksson VIP