Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Öppen hand

Jag går på en
osynlig strand
håller en osynlig hand
knyter osynliga band
inget av det här
är sant
Jag letar
efter snäckan
som finns under en sten
jag letar efter
springet i mina osynliga ben
jag vattnar en blomma
med osynlig kanna
jag önskar att tiden kunde stanna
Vem vet
och varför då
kanske är det enkelt att
förstå
kanske är det inte osynligt då
jag känner mig blå
1 plus 1 är två
Jag öppnar mitt hjärta
och slagen är tunga
knockout på första ronden
smällen hörs runga
över stad över land
osynliga band
sand rinner ut
ifrån min öppna hand




Fri vers (Fri form) av Ola Rydberg
Läst 148 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2014-06-28 21:58



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ola Rydberg
Ola Rydberg

Mina favoriter
den förgörande strävan