Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kvällens tänkvärda 140629

Ibland är det de enkla... som är lyx
de små ting som vi ofta gör dagligen
men sällan sätter värde på
då vi gör dem och
tar dem som självklara
tills något gör att vi vaknar och inser att
ibland är det de enkla... som är lyx

© Angela Bohlin




Fri vers av Angela Bohlin VIP
Läst 165 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2014-06-29 18:46



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Mycket bra!
2014-06-30

  bittemi VIP
Ja vi behöver nog öppna ögonen för det stora i det lilla. Tänkvärt, bra
2014-06-30
  > Nästa text
< Föregående

Angela Bohlin
Angela Bohlin VIP