Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Texten kom till mig under lyssnandet till en i svt sänd repris av en konsert som hyllar hundraårsminnet av det stora krigets anledning till utbrott, i princip. En limerick kan innehålla en ort i första raden, eller inte helt så tvunget.


Dagens rick - erotiskt sett




Stundom jag blir så illa tvungen
se mig som erotiskt stungen
fina stjärtar sedda bak, ifrån
där syns i kammaren, vrån
guppa likt i vatten ekan, ankungen




Bunden vers (Limerick) av lodjuret/seglare VIP
Läst 211 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2014-07-06 12:50



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP