Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Korpar

Korpar harklropar
rapport om jaktresultat
näbbar bär byten




Bunden vers (Haiku) av Gunnel Eriksson VIP
Läst 246 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2014-06-30 17:21



Bookmark and Share


  Kjell Åhsberg
Med några få ord har du skickligt fångat korpens karaktär.
2014-11-24

    ej medlem längre
Tack för en fin haiku!
2014-07-08

  limerick
Härlig naturrapport som för tankarna till Korsnäsgården och Nisse Linnman och Dahlbäck.
2014-07-06

  Lehva VIP
Fint och innehållsrikt. Bravo:-)
2014-07-05

    ej medlem längre
Jättefin, verkligen!
2014-06-30

    ej medlem längre
Bra haiku Gunnel!
2014-06-30
  > Nästa text
< Föregående

Gunnel Eriksson
Gunnel Eriksson VIP