Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bara en halvmåne

den nya vägen raderar stenen
från kartan

nu får vi köra
på fri hand

den bundna var bara en halvmåne




Fri vers (Fri form) av Börje Larsson
Läst 163 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2014-07-02 02:55



Bookmark and Share


  Maria Natasja
Bra!
2014-07-02
  > Nästa text
< Föregående

Börje Larsson
Börje Larsson