Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Fångad i ett galet system.


Kontring


Jag ville ha Kärlek, söt.
Istället, så fick jag ett
stålbad å en oknäckt nöt.
Fel, tyckte jag, på nått sätt!

Alla tycktes va mot mig.
Hjälpte ej hur jag än bad.
Man blir, blott, som man för sig:
ledsen, sur, arg - eller glad.

Far in i en blå Legend.
Ser silvervita andar.
Stjärnan i mitten är tänd,
när på heden vi landar.

Skakar av mig Vansinnet,
så gott det, nu, bara, går.
Djupt in i Barnaminnet
min moder i hörnan står.

Förstår att hon har spridit
många lögner om mitt Liv.
Dessa gjort att jag lidit,-
i onödan, - på pin kiv!

Om jag blir lycklig nånn gång,
det återstår, väl, å se!
Väntan varit, ack, så lång.
Kan bara hoppas å le!





Bunden vers (Rim) av Marianne Räf
Läst 180 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2014-07-03 08:07



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Riktigt bra kontring M!Kram
2014-07-08

  Daniel_78 VIP
fint rimmat.

i texten tycket jag att kommatecknen känns överflödiga
2014-07-08

  ResenärGenomLivet VIP
Trots att mycket går emot, finns där ändå en ljusglimt...fina rim...
2014-07-03

    ej medlem längre
Rimborrande ner, ner - mot ett leende!
Gott!
2014-07-03

    Dan Myrbeck
Ja håller tummarna för
förbättring!
2014-07-03

  Åsa Njunjes
Härligt hoppfullt på slutet efter stålbadet i början. Gott att höra!
2014-07-03

  AstridElisabet
Jättebra! och fantastiska rim som vanligt! :)
2014-07-03
  > Nästa text
< Föregående

Marianne Räf
Marianne Räf