Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Nått väntar man väl på.


I Väntan på Vaddå...



Dagarna och nätterna
dansar i vilken
takt
de vill.

Rommen läggs; små
yngel kläcks å
dansar
i virvlar.

Blickar med pärlemor
korsar rummets
banor,
som jag minns det.

Droppar av röd
saft bebådar
tungans
våta backe.

De älskande tar
genvägar till
Kärlek,
som glöder.

Å hjärtat pulserar
i taktfasta
slag,--
- ett livstecken.-





Fri vers av Marianne Räf
Läst 152 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2014-07-03 18:51



Bookmark and Share


    Dan Myrbeck
Den här gillar ja!
Positiv puls
av kärlek.
2014-07-04

  Åsa Njunjes
Väcker känsla av längtan. Fint!
2014-07-03
  > Nästa text
< Föregående

Marianne Räf
Marianne Räf