Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Halsbandet av vita pärlor är händelser på rad. De hålls ihop av en tunn, tunn tråd kallad tiden.


Pärlhalsband Duett 1948

Kvinna 1

Men säg mig nu, inte ska väl du göra så?
Inte ska du väl slita ditt halsband mitt itu
Svärtan försvinner snart
Öppna dina ögon och se de vackra pärlorna
Tiden däremellan syns knappt
den är bara en genomskinlig tråd som länkar allt tillsammans
Tiden kommer läka dina sår och pärlorna kommer återfå sin lyster
Låt dem vila mot halsen din
och fånga solljuset


Kvinna 2

Pärlor ska falla likt tårar än en gång
Sorgen är för stor när skuggan av en kyss andas mot mitt nyckelben
Små händer griper om mitt hjärta
Händelserna på rad med tiden där emellan plågar mig mer än någon kan förstå
Ett halsband utav pärlor, ett halsband trätt på lina
De ska falla likt tårar
Och glömmas bort i smutsen.




Övriga genrer (Drama/Dialog) av Linnea Karlsson
Läst 225 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2014-07-04 01:16



Bookmark and Share


    ADI Nehlin
skickligt, tyckte om
2014-07-04
  > Nästa text
< Föregående

Linnea Karlsson
Linnea Karlsson