Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Övertygelse

Jag är nybörjare på livet
men okej, jag antar utmaningen en stund och leker, jag med
Rädd för känslor
rädd för likgiltighet
Konsten att konversera, vara sig själv
bilden av oss, dig, mig
hinner ändras sjuttio tolv gånger på bara några veckor
Vi är alla nybörjare på livet
vi är alla trötta på livet
vi är alla övertygade om -den andres- stora potential i livet.
så leken fortsätter en stund till
mellan dig, mig och oss




Fri vers av Linnea Karlsson
Läst 245 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2014-09-27 21:14



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando VIP
du är nybörjare på livet
samtidigt som du Är livet

Gudinna där.
2014-09-27
  > Nästa text
< Föregående

Linnea Karlsson
Linnea Karlsson