Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Utan filter och skyddslager

Nu skrapar vi lite på ytan
Hudfragment lossnar
Rispas upp
Alla skyddslager och filter är borta
Det är fritt blås in
Lungornas vattenansamling stiger obönhörligt
Samtidigt dunkar hjärtats slag, gör sig påmind med all önskvärd tydlighet
Nuddar du vid mig nu
så är du bunden till mig för livet
Kanske var det tvunget att vara såhär;
Garden nere så att du kunde röra vid mig
Vi får väl invänta bedömningen och se




Fri vers av Linnea Karlsson
Läst 236 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2014-09-21 18:29



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando VIP
härligt formaterad i ord som mening
2014-09-22
  > Nästa text
< Föregående

Linnea Karlsson
Linnea Karlsson