Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Pratade med min far igår

Trevlig
Vänlig
och till och med omtänksam
men i slutet
tyst
dumförklarade
irriterad.

Vad säger jag för fel
Vad gör jag för fel
Förvirrad
Sorgen i hjärtat
Försöker lite till
Vill ju
Tänker
Saknar
men ändå så arg




Fri vers av NannaAuroraMaj
Läst 220 gånger
Publicerad 2006-03-29 16:44



Bookmark and Share


  BlåhäXa
känner igen det där, tyvärr... det bästa är att släppa taget - vi kan bara ändra oss själva och du är bra så som du är... fast jag vet att man alltid bär inomsig en önska... /Pia
2006-03-29

  mjuk
En längtan, kommunikationen går förbi. Ingen når den andre. Sorg......
Bra skrivet!
2006-03-29
  > Nästa text
< Föregående

NannaAuroraMaj
NannaAuroraMaj