Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ORDENS MAKTFULLKOMLIGHET TILL PÅVERKAN OCH UPPVIGLING

Det  var  den  sorts  författare   som  hadde  svårt
finna de mest effektiva orden, där han  oavbrutet
sökte högsta  möjliga uppmärksamhet, till att för-
ändra  världshistorien,  så  när  han  efter  många
tappra  försök  och ett tjugotal tättskrivna böcker  
inte lyckats med  den  ambition  han  föresatt  sig,
med att förändra världen och människorna, satte
han sig sålunda ner och författade den slutgilltiga
bok  som startade tredje världskriget och med det
hela världshistoriens upphörande.

                                        _




Prosa av Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Läst 367 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2014-07-04 17:23



Bookmark and Share


  Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Hänger på,kommer snart till S-holm
2014-07-04

  Federico Romano
O fan och jag som bara vill krossa några statstjänstemän..
2014-07-04

  Notarius publicus:Sten Wiking VIP
ja,de finns många okända sk "galna professorer" som sitter och ruvar på sina världsomvälvande planer,som insett att VARKEN GUD ELLER DJÄVUL EXISTERAR....och därför....
2014-07-04

    Jag är fan större än Sartre VIP
Fantastisk text!
2014-07-04

  Notarius publicus:Sten Wiking VIP
...va inte så destruktivt negativ i din pessimism.
2014-07-04

    jmn
det låter som en bok jag skulle vilja läsa!
2014-07-04
  > Nästa text
< Föregående

Notarius publicus:Sten Wiking
Notarius publicus:Sten Wiking VIP