Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Yrvaken i Verklighetens dröm.


Törnrosa



Hon vet inte en massa,
som är värt å veta,
som inte jag vet!

Pornografin tränger in
i vardagsrummet ur
massmedia-- TV, radio!

Ibland, 'tänder det till'
i grenen, där jag sitter
allena i soffan, hemma!

Alla vill nå sitt hjärtas
Kärlek, undrar om den
är till 100% besvarad!

Ett lidande det vore
att gå miste om
denna Ynnest!

Tänk, att ha trott och
hoppats och önskat sig -
- helt förgäves!

Satan glupar i sig av allt
vad män heter, helst
'upptagna' med flickvän, fru!

Jag har just vaknat ur
evig törnrosasömn! Kliar
mig i ögonen och undrar --

-- om jag sett -och hört- RÄTT!?











Fri vers av Marianne Räf
Läst 140 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2014-07-04 23:04



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Marianne Räf
Marianne Räf